Tot i el confinament l’Equip d’Espai Coneix continua amb la feina. En aquest dies i fent ús, o abús,  de les noves tecnologies hem mantingut les rutines del treball intern de la cooperativa.

La feina continua a l'Equip. A la imatge es pot veure la pantalla on treballem en aquest post de la nostra web.

La feina continua i dels projectes que estem executant actualment Transforma’t Bon Pastor ha adaptat la seva feina a la dinamització de la xarxa comunitària en línia. La formació en Mediació comunitària, que estem realitzant a professionals de projectes de convivència del territori de Nou Barris i Bon Pastor, hem començat a adaptar-la a la nova realitat i a les necessitats de l’alumnat.

La feina al mercat setmanal de Mollet s’adapta

Com tota l’activitat comercial no imprescindible s’ha vist aturada, el projecte de dinamització que havien iniciat a finals del mes de febrer al mercat setmanal de Mollet. Ens estem coordinant amb els referents del projecte de Mercamollet  per a coproduir l’adaptació a la nova realitat.

La feina continua i s’amplia

També volem recordar la posada en funcionament dels nostres serveis en temps de confinament que continuen a la disposició de tothom que vulgui contactar amb nosaltres. L’enllaç t’envia al post on pots veure les dades de contacte per demanar els nostres serveis gratuïts.