Espai Coneix ja està registrada com a cooperativa de treball al País Valencià. Fa ja uns mesos que van iniciar els tràmits que, a data d’avui, son ja una realitat. Espai Coneix comença a caminar al País Valencià com a cooperativa registrada.

Es per aquest motiu que fa uns dies la nostra companya Inés va ser entrevistada en el programa En construcció de Ràdio Klara. A la entrevista Inés va compartir el que fem i d’on venim.

Aquí pots escoltar el podcast on promocionem la nostra presència com a cooperativa registrada al País Valencià.
Font: Gratisography https://www.pexels.com/es-es/@gratisography

Des d’aquí volem compartir el podcast del programa i el següent text que la nostra companya ha redactat explicant la experiència viscuda.

Irradiant per la galàxia valenciana

Fa ja uns mesos que estem promocionant Espai Coneix (la teua cooperativa de Gestió de Conflictes i Promoció de la Convivència) al País Valencià amb el desig compartit de poder generar experiències laborals i deixar la nostra llavoreta: de tornar a casa amb les mans plenes d’idees per  pensar, fer i sentir  arrelats a la terreta i és en aquestes fases de: reconnectar, comunicar, saber-ne i conèixer quan reapareix Marta López oferint-nos la possibilitat d’entrar en directe al programa de ràdio En construcció a Ràdio Klara ( aquella ràdio que escoltava a partir de l’adolescència perquè m’informava del que altres no volien què pensarà ni sàpigues) i, sí, tot molt facilitador: entraríem a  contar què fem, com ho fem i on situar-nos entre les ones radiofòniques dels i les oients del programa i, sí, sense dubtar-ho: entrem en directe a les 20.40h en les oïdes de persones seguidores de ràdio Klara Lliure i llibertària: tindríem una conversa de café per explicar Coneix…semblava un repte senzill i, així va ser: fluïd, emotiu, de reconnexió entre persones de vincles afectius comuns i que, sense previ avís ( com la vida mateixa) es va convertir en un regal del primer programa de la tornada de vacances que transmetia oportunitats, energia, afecte i generositat, a més de records al cor d’un temps passat que forma part del nostre present.

Gràcies, de cor, pel viatge emocional entre passats, presents i somnis de futur.