Espai Coneix organitza un espai de cures a la biblioteca del Bon Pastor. En aquests moments d’incertesa que estem vivint totes es molt necessari parlar de cures i de com ens cuidem.

Us convidem a fer-ho plegades. La nostra cooperativa amb la Biblioteca del Bon Pastor us oferim un espai on compartir, escoltar i ser escoltada, aprendre i construir plegades des de les nostres experiències i vivències.

El espai de cures a la biblioteca del Bon Pastor es realitzaran els dies 4, 11 i 18 de novembre. Obert a la participació de tothom tindrà un aforament limitat, per això cal fer la inscripció prèvia.
Font: Felix Mettermeier a Pexels

Aquest espai que us oferim l’hem anomenat: Fent malabars. Les sessions les farem els primers tres dimecres de novembre (dies 4, 11 i 18). Les trobades les es realitzaran entre les 17:30 i les 19:00.

Cal inscripció prèvia per participar

Donades les restriccions actuals l’aforament serà limitat. Per lo tant, si vols assistir a l’espai de cures a la biblioteca cal fer inscripció prèvia. Pots fer-la presencialment al taulell de la biblioteca, enviant correu electrònic a la adreça b.barcelona.bp@diba.cat, o whatsapp al número 667756260.

Aquest espai de cures vol donar suport i acompanyament al veïnat del Bon Pastor.