Aquesta passada setmana hem realitzat una jornada de treball per preparar la cloenda de la formació en Prevenció de conflictes. La formació la van realitzar a treballadors i treballadores de l’àmbit comunitari den diferents projectes i equipaments dels districtes de Nou Barris i Sant Andreu de Barcelona ciutat.

Moment de la jornada de treball per preparar la cloenda de la formació en prevenció de conflictes.
L’alumnat en un dels moments de debat de la jornada de treball

En el programa de la formació s’havia previst la seva finalització amb una jornada de cloenda on l’alumnat havia de realitzar una exposició.

Aquesta cloenda es va haver d’ajornar per l’aparició del virus SARS-CoV-2 i tots els canvis que ens ha portat i ens està portant a la nostra vida la malaltia derivada d’aquest virus.

Així la jornada de treball organitzada la passada setmana per l’equip de la cooperativa ha servit per fer un retrobament entre els i les professionals dels diferents projectes que van participar a la formació. Alhora que ha servit com a punt d’inici de la feina grupal que compartiran a la propera jornada de cloenda.

Espai i dia per la jornada

Aquesta jornada es celebrarà el proper dimarts dia 6 d’octubre a l’Ateneu Harmonia. La elecció d’aquest espai be donada per dues causes principals. La primera que a  l’Ateneu es poden respectar totes les mesures i recomanacions sanitàries que estan en vigor actualment. I la segona que els dies de formació presencial que es van veure afectats pel confinament van ser els que havien de celebrar a diferents equipaments del districte de Sant Andreu.