LA DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA CONTINUA

La dinamitació comunitària en l’actual situació de confinament continua. Degut a l’estat d’alarma, decretat pel Govern d’Espanya i ratificat i ampliat pel Parlament, la comunitat i les seves relacions estan patint una transformació important. El projecte Transforma’t està adaptant la seva feina a la nova realitat i continua amb la seva tasca de dinamització comunitària utilitzant les eines digitals.

Actualment l’Equip de Transforma’t està dinamitzant la seva web de facebook  i instagram (@trasnsformat_bonpastor) amb accions com la que us mostrem en el següent video.

Buenos días Bon Pastor. Como el día no acompaña mucho que mejor que animarnos con un poco de música. El reto de hoy va de eso: os proponemos que realiceis un pequeño video o grabación de audio versionando alguna canción que os guste. La idea es que adapteis la letra a la situación actual de confinamiento y la compartáis. Para muestra un botón, mirad que guapo ha quedado el video que ha realizado el equipo de Transforma't.

Publicada por Transforma't Bon Pastor en Miércoles, 25 de marzo de 2020

Cada dia s’està llançant un repte nou al veïnat del Bon Pastor per a fomentar la participació. Aquest reptes estan pensats per a que tota la família pugui participar. Us animen a donar-li un cop d’ull i participar en les diferents iniciatives de dinamització comunitària.

Servei comunitari d’alerta per a gent gran

També volem aprofitar per promoure i difondre les recomanacions que des del projecte RADARS ens han fet arribar per informar i conscienciar als membres de la comunitat. El projecte RADARS, promogut per l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona, te com a objectiu reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de la gent gran.

Ara, més que mai, hem d’evitar aquest risc així que les recomanacions que fa el projecte són:

  • Seguir totes les recomanacions higièniques i evitar el contacte físic. Protegint-te  tu protegeixes als altres.
  • Demanar el número de telèfon als veïns i veïnes per a trucar-los de tant en tant i fer-los companyia ,donar suport i que se sentin acompanyades.
  • Preguntar als veïns i veïnes si necessiten ajuda. Per telèfon o a través de la porta podem conèixer les necessitats i mancances del nostre veïnat.
  • Aprofitar els teus desplaçaments per ajudar a altres que no es poden desplaçar

Recordeu que en la situació que estem actualment hem de cuidar i tenir cura de les persones grans que ens envolten.

la dinamització continua i demanem la col-laboració del veïnat per ajudar a la gent gran del barri