La dinamitació comunitària en l’actual situació de confinament continua. Degut a l’estat d’alarma, decretat pel Govern d’Espanya i ratificat i ampliat pel Parlament, la comunitat i les seves relacions estan patint una transformació important. El projecte Transforma’t està adaptant la seva feina a la nova realitat i continua amb la seva tasca de dinamització comunitària utilitzant les eines digitals.

Actualment l’Equip de Transforma’t està dinamitzant la seva web de facebook  i instagram (@trasnsformat_bonpastor) amb accions com la que us mostrem en el següent video.

https://www.facebook.com/102882981352397/videos/887434075033041/

Cada dia s’està llançant un repte nou al veïnat del Bon Pastor per a fomentar la participació. Aquest reptes estan pensats per a que tota la família pugui participar. Us animen a donar-li un cop d’ull i participar en les diferents iniciatives de dinamització comunitària.

Servei comunitari d’alerta per a gent gran

També volem aprofitar per promoure i difondre les recomanacions que des del projecte RADARS ens han fet arribar per informar i conscienciar als membres de la comunitat. El projecte RADARS, promogut per l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona, te com a objectiu reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de la gent gran.

Ara, més que mai, hem d’evitar aquest risc així que les recomanacions que fa el projecte són:

  • Seguir totes les recomanacions higièniques i evitar el contacte físic. Protegint-te  tu protegeixes als altres.
  • Demanar el número de telèfon als veïns i veïnes per a trucar-los de tant en tant i fer-los companyia ,donar suport i que se sentin acompanyades.
  • Preguntar als veïns i veïnes si necessiten ajuda. Per telèfon o a través de la porta podem conèixer les necessitats i mancances del nostre veïnat.
  • Aprofitar els teus desplaçaments per ajudar a altres que no es poden desplaçar

Recordeu que en la situació que estem actualment hem de cuidar i tenir cura de les persones grans que ens envolten.

la dinamització continua i demanem la col-laboració del veïnat per ajudar a la gent gran del barri