FORMACIÓ

Els tallers formatius amb metodologia practico-reflexiva és la manera de partir de les experiències viscudes de les persones participants generant un impacte emocional que ens facilite el resultat d’aprenentatge, interiorització, reflexions, creixements i incorporacions de recursos per la seva implementació autònoma.

“Tot el que té sentit a la vida sorgeix de relacionar-se”

(K. Gergen)

COM APRENEM

Des d’Espai Coneix volem promoure la formació dinàmica per a proveir a l’alumnat d’allò que és del seu interès i que satisfà les seves necessitats sense oblidar que nosaltres no deixem d’aprendre del nostre alumnat.

La metodologia d’Espai Coneix és practico reflexiva, per tant, tota formació té inserida una intervenció en el grup participant, recercar el “pensar, fer i sentir” per aprendre d’una manera senzilla és la fita i és que aquesta, ens proporciona la interiorització de conceptes teòrics de manera pràctica.

Convivència

PERIPÈCIES DE LA CONVIVÈNCIA

Projecte de coeducació en centres escolars.

CONVERSES DIVERSES

Formació a personal tècnic, entitats i persones  interessades en conèixer les bases de la cultura gitana (salut mental, intervencions comunitàries, etc.)

EL DRET A APRENDRE I EMOCIONAR-T

Compendi de projectes vinculats a l’acompanyament socioeducatiu des del creixement personal, la cultura de la pau i les pràctiques restauratives.

CERTIFICACIONS PROFESSIONALS DE MEDIACIÓ I DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA

Som dissenyadores, planificadores i executores de les certificacions professionals a nivell presencial i de cursos online.

FORMACIONS A MIDA

Processos de participació de generació de consensos, gestió alternativa de conflictes, cercles restauratius, gestió de la prevenció, mediació familiar, escolar, intercultural, PNL (Programació Neurolingüística).

Habilitats per la convivència

COMUNICACIÓ

Estils comunicatius, el silenci, comunicació no verbal, la CNV (Comunicació No Violenta), llenguatge inclusiu.

GESTIÓ EMOCIONAL

Sentiments i emocions, dinàmiques de gestió emocional, aplicació de la programació neurolingüística, eines d’anàlisi emocional, eines d’expressió.

JO I L’ALTRE = “NOS-ALTRES”

Creences i valors, estereotips i prejudicis propis, com em situo davant la diversitat, facilitació.

CONTACTA AMB NOSALTRES

TWITTER
@espai_coneix

FACEBOOK
Espai Coneix

INSTAGRAM
@espai_coneix

"pensar, fer i sentir"