El proper dijous dia 5 de març s’inaugurarà la exposició El barri d’abans. Aquesta exposició consta de 10 imatges antigues del barri del Bon Pastor que estaran ubicades a 10 comerços diferents. La exposició ha contat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants així com de les persones usuàries i els  professionals del Casal de Gent Gran.

Aquesta imatge pertany a la Exposició El barri d'abans

L’ara de El barri d’abans

La exposició culmina una feina iniciada mesos enrere on, mitjançant la col·laboració de les usuàries del Casal de Gent Gran, es va realitzar una selecció d’imatges del indrets més característics del barri. Un cop feta la selecció l’Equip del projecte Transforma’t a Bon Pastor va comptar amb l’ajuda de Salvador Angosto alhora de realitzar els escrits explicatius de cadascuna de les imatges.

Algunes de les imatges venen acompanyades d’una fotografia actual, així es pot comparar l’abans i el després d’alguns d’aquest indrets i edificis del barri.

Col·laboració de l’Associació de Comerciants

L’Equip va tenir des d’un inici la idea d’exposar les imatges el més a prop possible dels indrets retratats, per això es va demanar la participació dels comerços. L’Equip es va coordinar amb l’Associació de Comerciants del barri per contactar i demanar la implicació dels comerços del barri. D’aquesta manera es va donar continuïtat al treball comunitari iniciat amb la recuperació de les imatges amb la gent gran del barri.

Així doncs les 10 fotografies estaran exposades als següents comerços: Pastiseria Abat (c/Estadella 74) al Bar Elisa (c/Flix, 35), a El trebol de cuatro hojas (c/Estadella 24), al Multipreu del carrer Sant Adrià 107, a la Quima (c/Claramunt, 12), a Los Olmos (c/Sant Adrià, 147), Farmacia Rius (c/Biosca, 23), el bar del Mercat (c/Sant Adrià, 154), a la botiga de roba del carrer Alfarras cantonada carrer Claramunt i al Centre Obert Cel (aquesta es la única localització que no és un comerç).