El servei d’acompanyament psicoemocional per dones es torna a activar a l’Ateneu Harmonia. Espai Coneix i l’Ateneu Harmonia reprenen la seva col·laboració per oferir el servei d’acompanyament psicoemocional i inserció sociolaboral per dones de manera presencial.

Espai Coneix torna a oferir el servei de acompanyament psicoemocional i d'inserció sociolaboral per dones
Reactivem el servei d’acompanyament per a dones. Ara amb atenció presencial a l’Ateneu Harmonia.

El servei es va activar durant el període de confinament de manera virtual. Durant aquesta setmana començarem a oferir atenció presencial. Així l’atenció directa i presencial es durà a terme en les instal·lacions de l’Ateneu Harmonia. L’horari serà dilluns de 10:00 a 14:00 del matí i dijous de 16:00 a 20:00 de la tarda. Per accedir al servei podeu enviar un correu electrònic a evallesc@espaiconeix.org o adreçar-vos directament a l Ateneu en l’horari indicat. El servei no te cap cost per les usuàries.

Espai Coneix ofereix ara de forma presencial el servei de acompanyament psicoemocional per a dones.

Revertir les desigualtats

Aquest nou servei està enfocat exclusivament a dones donat que és el col·lectiu més afectat per la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària actual. Assolir la igualtat de gener és un repte per tota la nostra societat i Espai Coneix vol aportar la seva feina amb serveis i accions com la que avui presentem. La nostra organització ha apostat, com hem compartit en els darrers mesos, per incloure el feminisme i la igualtat de gènere com a eixos transversals del nostre treball. Amb aquest servei volem acompanyar a les usuàries per fer el camí plegades.