Les peripècies de la convivència es un projecte de coeducació d’Espai Coneix. Aquest projecte integral està dirigit als centres Educatius i la seva comunitat: famílies, alumnat i el personal treballador del centre (equip docent i resta de treballadors).

Les peripècies de la convivència busca incorpoar-se de manera transversal a la vida dels centres educatius. El projecte consisteix en sessions formatives i de sensibilització per visibilitzar la normalització de la violència en les relacions i la gestió positiva de conflictes.

Les sessions son adaptades a la realitat de l’entorn i treballan els següents temes: imaginaris col·lectius i rumorologia, situacions de violència a l’àmbit educatiu i comunicatiu, justícia restaurativa de situacions inadequades, ús adequat de les xarxes socials i gestió de les relacions entre els diferents agents educatius.El projecte treballa l’entorn i vida socioeducativa des de la perspectiva feminista.

L’experiència al CEIP Torre de la llebre.

Durant el curs 2019-2020 hem realitzat diferents sessions i formacions al CEIP Torre de la Llebre. Les sessions han sigut personalitzades per als col-lectius a les que anaven focalitzades. Així hem fet sessions amb les famílies, amb el claustre, amb l’equip de monitors i monitores i a l’alumnat del centre.

En el següent enllaç pots visualitzar el vídeo que va realitzar l’AMPA del centre per a promocionar el taller que es va fer per a les famlies.