Hem realitzat diferents formacions per a EFA. Aquesta escola de formació és una iniciativa de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC).

imatge del material utilitzat durant una de les formacions realitzades per a EFA per part de la nostra cooperativa

Les formacions que hem realitzat per a EFA han estat diverses i per a diferents col-lectius. Aquí compartim la informació de les accions formatives impartides per la nostra cooperativa.

Formació en Participació i Resolució de Conflictes per joves

A Espai Coneix hem gaudit d’unes jornades  formatives amb els delegats i delegades i de les persones que formen part de les Associacions d’Alumnes dels instituts de Vilafranca del Penedès.

Formació en Eines per la participació a les entitats i Associacions de Viladecans

La diversitat associativa de Viladecans ha aportat somnis, construcció de ponts de necessitats i interessos pel benestar municipal i ha estat un plaer compartir els recursos de comunicació i de participació amb les participants.

Formació de Gestió de Conflictes equip de monitoratge d’escoles a Badalona

L’equip de monitores i monitors que treballen a les escoles de Badalona tenien la necessitat de saber com gestionar millor els conflictes. A la formació els hi van oferir pautes i eines per afrontar-los positivament. La creativitat i la implicació són dues pautes que els participants han valorat molt positivament de la nostra entitat i professionals que hi treballen.