Arramquem l’acompanyament pels trastorns per dolor sexual. El projecte anomenat “Resignificant les vivències dels transtorns sexuals per dolor” està destinat a dones que viuen o han viscut la sexualitat des del dolor.

Acompanyament a dones amb trastorns per dolor sexual. Vols compartir amb nosaltres i caminar juntes? Contacta amb nosaltres en evallesc@espaiconeix.org

Volem construir juntes, compartir experiències i acompanyar-nos en el camí del creixement i benestar personal de forma grupal. Resignifiquem juntes els tabús de la sexualitat i les desigualtats que vivim les dones en l’àmbit de la salut i les cures.

Una realitat invisible

Volem iniciar l’acompanyament dels trastorns per dolor sexual en les dones perquè han estat i són invisibilitzats, tant pel personal sanitari com per la societat. Aquest fet té una incidència directa en com és viscut per les pròpies dones.

Actualment, existeix la necessitat de poder parlar-ne i crear un discurs crític cap a l’assistència i acompanyament sociosanitari i comunitari ja que la doble victimització i culpabilitat vigent en les dones que han patit o pateixen aquest tipus de trastorn és degut a la complicitat de les violències estructurals i culturals que ofereix i potencia la nostra societat.

El projecte d'acompanyament a dones amb trastorns per dolor sexual serà, donada la realitat actual, per videoconferència
Foto de Dani Hart en Pexels

És per això que iniciem el grup d’acompanyament amb perspectiva sociocomunitària, que actualment, degut a la situació del COVID-19, comença de forma online!

T’agradaria unir-te? Escriu a evallesc@espaiconeix.org