10 de Gener de 2020

Treballa amb nosaltres

En aquest moment no tenim cap procés de selecció obert. Les ofertes de feina que hi ha a continuació són processos tancats.  

  • DINAMITZADOR O DINAMITZADORA COMUNITÀRIA

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA Espai Coneix cerca un/a dinamitzador/a per a incorporar-se al projecte Transforma’t al Bon Pastor – promoció de la convivència al territori a través de la dinamització i la gestió integral de conflictes – amb les següents tasques: –  Promoure la participació de la joventut gitana en les accions del territori. –  Acompanyament en estudis / inserció laboral a població jove. –  Creació d’una comissió de joves i/o promoció l’associacionisme. –  Col·laboració en les accions del territori. –  Realització de tallers sobre la mediació/gestió de conflictes a les escoles del territori. -Participació en les xarxes del territori (xarxa d’infància i joventut…): assistència a reunions, incorporació de la mirada jove, participació en accions comunitàries…

REQUISITS – Persona que conegui la xarxa i la comunitat jove de l’Eix Besòs, preferentment, de Bon  Pastor. – Persona entre 25 i 30 anys. – Formació en Mediació, Dinamització, i/o gestió de conflictes. – Coneixements en Mediació comunitària i/o intercultural. – Diponibilitat per a incorporació al mes de febrer.

HABILITATS – Persona amb habilitats comunicatives. – Coneixement del territori i la seva població. – Capacitat de treball en equip. – L’autogestió i la creativitat es consideren com a peça clau. – Flexibilitat i capacitat d’adaptació.

CONDICIONS: Contracte temporal a 20h / setmana (contracte de proba de 1 de febrer a 30 d’abril) Contracte d’obra i servei segons conveni Acció Social

  • TÈCNICA ESPECIALITZADA EN FEMINISME.

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA Espai Coneix cerca una tècnica especialitzada en feminismes per a incorporar-se a Espai Coneix amb les següents tasques: – Crear l’espai d’acció comunitària feminista d’Espai Coneix – Creació de grups de cures pensat per a la dona amb necessitats diverses. – Col·laboració en les accions del territori vinculades a la DONA.

– Disseny i execució de formació per a potenciar la perspectiva de gènere en els espais comunitaris (escoles, instituts, centres cívics….) – Recerca de fons per a poder executar els projectes.

– Participació en les xarxes existents de feminisme.

REQUISITS – Persona amb experiència en el sector. – Persona llicenciada en Psicologia. – Formació en Mediació, Dinamització, i/o gestió de conflictes. – Disponibilitat per a incorporació al mes de febrer.

HABILITATS – Persona amb habilitats comunicatives. – Capacitat de treball en equip. – L’autogestió i la creativitat es consideren peça clau. – Flexibilitat i capacitat d’adaptació.

CONDICIONS: Contracte a 25h / setmana Contracte d’obra i servei segons conveni Acció Social