Avui s’ha celebrat la I Jornada de treball dels serveis de prevenció de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta jornada hem participat Espai Coneix, coordinadors del projecte Transforma’t Bon Pastor del Districte de Sant Andreu, i l’equip el projecte.posada en comú de les conclusions del grups de treball de prevenció

Per a què unes jornades de prevenció?

La jornada d’avui ha estat una primera trobada entre tècnics de prevenció i conviència dels diferents districtes de la ciutat i treballadors i coordinadors dels diferents serveis. La jornada s’ha dinamitzat per treballar en petits grups sobre uns casos reals de convivència a l’espai públic i a una comunitat de veins i veïnes.

La jornada ha servit per coneixe’ns entre els diferents serveis dels Districtes, gestionats per diferents empreses i per posar en valor la feina que fan els treballadors d’aquestes.

Abans de que la jornada finalitzes amb els protocolaris discursos, hem compartit em plenari les conclusions, en base al treball de casos, sobre allò que és fa bé, les coses que cal millorar i les propostes per poder implementar-les.